"We hebben een ontzettend leuke en fijne vakantie gehad in het appartement. We zijn een gezin met 2 kinderen en ook voor hun was het fantastisch. Veel speelplezier en ook voor ons was er van alles te beleven. Kortom het was genieten. Het appartement was ontzettend ruim en boven verwachting. Heerlijke bedden, goed schoon en een fijne ligging! Het contact met de eigenaren is super! We konden alles vragen, mochten overal gebruik van maken en kregen leuke tips over de omgeving! Wij komen zeker weer terug!

Kortom het was genieten." -  Familie van Wely -

 

 

"We stayed for a week at the apartment and had a marvelous time. The apartment is at a great location close to the beach and some lovely restaurants. I would love to return in the future"

Jelske Dekkers and friends.

 

Wat hebben wij genoten van onze vakantie in jullie appartement in Le Barcares van 19 tot 27 augustus 2021.Wij waren met 6 volwassenen en 1 kind. Het appartement was ruim voldoende voor ons allen, grote slaapkamers, goede bedden alles was aanwezig, we mochten overal gebruik van maken. Ook heerlijk dat in alle vertrekken  airco aanwezig was.Groot en schoon zwembad, alleen jammer dat we vanwege de huidige maatregelen niet bij het zwembad mochten zonnen maar het strand/zee was op loopafstand waar we ons goed hebben vermaakt.Supermarkt op loopafstand ook leuke marktjes en restaurants waar we heerlijk konden eten. Voor de kinderen was er in de buurt een groot Aqua park.Op advies van jullie hebben we uitstapjes gemaakt naar de grote stad Perpignan, we hebben een wijnproeverij meegemaakt, helemaal geweldig.Kortom: fantastische vakantie, mooie herinneringengroet Familie Kaal, Zevenaar